Παρασκευή 11/4 ώρα 10 πμ συγκέντρωση στην Εφορία Ηλιούπολης ενάντια στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις

Συγκέντρωση στην εφορία Ηλιούπολης την Παρασκευή 11/4 ώρα 10 πμ, ενάντια στις ηλεκτρονικές κατασχέσειςΗ Αριστερή Ανατρεπτική Κίνηση Άνω – Κάτω στην Ηλιούπολη θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Ηλιούπολης την Παρασκευή 11/4 ώρα 10 πμ, την οποία καλεί ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής. Καλεί τους κατοίκους της περιοχής που έχουν πληγεί από τα εξοντωτικά φορομπηχτικά μέτρα να δώσουμε από κοινού τον αγώνα ενάντια στη φοροληστεία, στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις, στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς των σπιτιών των λαϊκών νοικοκυριών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – κάλεσμα του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
e-mail : epitropi3den@gmail.com, ιστολόγιο : http://epitropi3den.blogspot.gr
τηλ. 211 8002055

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκέντρωση στην εφορία Ηλιούπολης την Παρασκευή 11/4 ώρα 10 πμ
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής συνεχίζει τον αγώνα του για να καταργηθούν οι εξοντωτικοί φόροι που επιβάλλονται στα λαϊκά στρώματα και οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις.

Την Παρασκευή 11/4 στις 10 το πρωί οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Ηλιούπολης, Λ. Βουλιαγμένης 387, από κοινού με τοπικές συλλογικότητες της περιοχής.

Είναι μια από τις 2 ακόμα ΔΟΥ (μαζί με την Α΄ ΔΟΥ και της Κηφισιάς) που προχωρούν πιλοτικά τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις μέσω των τραπεζών για χρέη προς την εφορία φυσικών προσώπων. Έχουμε οργανώσει ακόμα αντίστοιχες κινητοποιήσεις και στις άλλες 2 εφορίες. Αυτή η κινητοποίηση είναι μια ακόμα από τις κινητοποιήσεις έξω από τις εφορίες που οργανώνουν οι αγρότες που αντιδρούν στα ανάλγητα φορομπηχτικά μέτρα και άλλες συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα.

Απαιτούμε να σταματήσουν τα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης στα λαϊκά νοικοκυριά.
Λέμε :

  • Όχι στη φοροληστεία των λαϊκών νοικοκυριών.
  • Όχι στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις και
  • Όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς των σπιτιών των λαϊκών οικογενειών.

Καλούμε τις εργατικές και λαϊκές συλλογικότητες της περιοχής να συμμετέχουν στην κινητοποίηση και να ενημερώσουν τα μέλη τους για αυτήν.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/4, 10 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Λ. Βουλιαγμένης 387

Advertisements